Yleistä tietoa tapahtumasta

RääkkyLAN on lähiverkkopelitapahtuma – eli ”lanit”, jossa nuoret (tai vähän vanhemmatkin) kokoontuvat pelaamaan omilla laitteillaan pelejä verkkoyhteyden välityksellä. Tavallisesti tapahtumassa on verkkopelaamisen lisäksi muutakin ohjelmaa kaikille avoimessa yleisötilaisuudessa.

Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2016 lähtien Rääkkylän Rasivaarassa, nuorisoseurantalo Rasihovilla kaksi kertaa vuodessa, tavallisesti syys- ja talviloman tienoilla.

RääkkyLAN on lähinnä yläkouluikäisille suunnattu tapahtuma, jossa haluamme antaa nuorille mahdollisuuden pelata pelejä kavereiden kanssa monta tuntia putkeen, aikuisten valvonnassa.

Lanien järjestäjänä on ollut Rääkkylän kunnan vapaa-aikatoimen lisäksi joukko muita toimijoita, mm. Rasivaaran Nuorisoseura, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Rääkkylän paikallisosasto, Rääkkylän 4H -yhdistys sekä Rääkkylän Osuuspankki. Näiden lisäksi tapahtumaa ovat olleet järjestämässa ja tukemassa monet muutkin paikalliset yritykset ja yhdistykset sekä joukko talkoolaisia. Nettiyhteyden tarjoaa Kaisanet.