ETUSIVU

Coca Cola tuli mukaan!

No niin, kun nyt niin paljon on toivottu, niin lanien juomalistaan on nyt lisätty puolentoista litran Coca Colakin (tavallinen) hintaan 1,5 euroa / pullo.

Lue siis nyt tämä tarkasti:
Jos siis olet jo ilmoittautunut, ja haluat muuttaa juomatilaustasi, vastaa sinulle lähetettyyn vahvistusviestiin. Tässä tapauksessa kirjoita sähköpostiviestiin ilmoittautumislomakkeella olevan ohjeistuksen mukaan uusi tilaus.

Jos olet jo ehtinyt maksaa osallistumismaksun ja tilauksen, sovitaan erotuksen maksaminen tapauskohtaisesti.

Arvoisa lanittaja, luethan tämän

Se, ettei laneissa omia juomia tällä kertaa sallita, on herättänyt paljon keskustelua. Kielto perustuu siihen, että jokainen noudattaa samoja sääntöjä koko tapahtuman ajan. Mikäli järjestäjillä on on syytä epäillä tapahtumaan osallistuvien tuoneen omia juomia, on heillä oikeus takavarikoida ne ja mahdollisesti palauttaa ne lanien päätyttyä tai ryhtyä toimenpiteisiin tilanteen vaatimalla tavalla. Sääntörike voidaan myös katsoa riittävän vahvaksi perusteeksi evätä pääsy seuraaviin laneihin, tilanteen vakavuudesta riippuen.

Säännöt ovat tässäkin tapahtumassa kaikkien turvallisuuden vuoksi!

Tällä kertaa juomat laneihin ostetaan siis järjestäjien kautta. Ilmoittautumislomakkeella (7.-17.10.) on tekstikenttä, johon juomatilaus kirjoitetaan. Lomakkeella on myös linkki, josta aukeaa ohje ja juomahinnasto. Juomien hinta lisätään osallistumismaksuun, ja kun ilmoittautuminen on käsitelty, lähetetään ilmoittautuneelle sähköpostiviesti, jossa on ohjeet osallistumismaksun ja juomatilauksen maksamiseksi. Juomat luovutetaan pelaajille saavuttaessa laneihin. Juomapakkaukset palautetaan järjestäjille.

Paikan päällä on myös tarjolla kahvia, teetä, mehua (mansikka/vadelma) ja vettä koko tapahtuman ajan. Mehua ja vettä varten pelaajat saavat omakseen juomapullon.

Lanit tulevat taas!

Tällä kertaa laneissa emme valitettavasti salli omia juomia. Juomia voi kuitenkin tilata ilmoittautumisen yhteydessä oman maun mukaan (hinta lisätään osallistumismaksuun). Juomat luovutetaan pelaajille paikan päällä ilmoittautumisen yhteydessä.

Tarjolla olevat juomat hintoineen:

  • Rainbow-cola (sokerillinen / light) 33 cl: 0,50 € / tölkki
  • Rainbow Orange -appelsiinilimppari (sokerillinen / free) 33 cl: 0,50 € / tölkki
  • Kotimaista Vichy 0,5 l: 0,50 € / pullo
  • Sprite (tavallinen) 0,5 l: 2 € / pullo
  • Coca Cola 1,5 l: 1,5 € / pullo

Huomaa, että tölkit ja pullot palautetaan järjestäjille.

Juomatilauksen vuoksi ilmoittautumisaika päättyy aikaisemmin, eli ilmoittautumisaika on 7.-17.10.

Kahvia ja teetä sekä mehua tulee kuitenkin olemaan tarjolla yöaikaan kaikille lanittajille ilmaiseksi.