Tietoa vanhemmille

RääkkyLAN on nuorille suunnattu verkkopelitapahtuma, jossa nuorille annetaan mahdollisuus kokoontua yhteen harrastuksensa parissa sekä tarjoamaan heille mielekästä tekemistä omalla paikkakunnalla.

Tapahtumassa nuoret pelaavat aikuisten valvomassa tilassa. Paikalle järjestetään tarvittaessa lepoalue,  jossa on mahdollista myös nukkua.

Nuorten tulee ottaa mukaan omia eväitä ja muita tarvikkeita, joita tapahtuman aikaan saattaa tarvita! Lisäksi nuoret tuovat tapahtumaan omat tietokoneensa tai pelikonsolinsa sekä tarvittavat johdot.

Tapahtumassa ei ole lupa ladata verkosta mitään materiaalia eikä järjestäjä ole vastuussa henkilökohtaisille tietokoneille jo aiemmin ladatusta materiaalista. Järjestäjä ei voi myöskään täysin valvoa pelien ikärajasuosituksia ja sitä mitä verkkopelejä nuoret tapahtumassa pelaavat

Huoltajat ovat viime kädessä vastuussa tietokoneen tai muun pelilaitteen sisällöstä ja peleistä, ja huoltajien tuleekin keskustella siitä, mitä pelejä nuori saa tapahtumassa pelata.

Jokaiselta alaikäisen pelaajaksi ilmoittautuneen huoltajalta tullaan pyytämään allekirjoitettu lupalomake ennen tapatumaa.

Tapahtuma on päihteetön, energiajuomaton ja savuton. Huoltajat ovat viime kädessä vastuussa pelaajan tarvikkeista, varusteista ja eväistä.

Mikäli pelaaja ei noudata tapahtuman sääntöjä, ei tottele valvojia tai hän käyttäytyy muuten epäasiallisesti, huoltaja sitoutuu noutamaan pelaajan pois tapahtumapaikalta. Tätä varten huoltaja ilmoittaa lupalapussa puhelinnumeron, josta hänet tavoittaa tapahtuman aikana. Mikäli pelaaja joudutaan poistamaan paikalta, ei hänelle hyvitetä maksettua pelipaikkamaksua.